Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g69kcal9.5g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka14g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio25g35kcal0.7g1.6g3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio19g54kcal4.9g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g356kcal32g9.2g21.2g2.2g
Valittu annoskoko169g178kcal16g4.6g10.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna85g89kcal8g2.3g5.3g0.6g
Arvot/100g100g105kcal9.5g2.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280165