Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Pinaattipakaste 150g19g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 25g33kcal2.1g4.4g0.5g1.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.6g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli kuivattu 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)18g41kcal3.5g0.1g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g19g70kcal2.5g13.3g1.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g338kcal20.6g38g11g7.2g
Valittu annoskoko170g169kcal10.3g19g5.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna85g85kcal5.2g9.5g2.8g1.8g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148