Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kaali, valkokaali7.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow23g4.5kcal0.7g0.5g0g0.6g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g11g34kcal2.7g5.5g0.1g1.3g
Flora ruokakerma 15%5.3g7.9kcal0.1g0.1g0.8g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g133kcal7.6g13.8g5.2g4.4g
Valittu annoskoko170g67kcal3.8g6.9g2.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna85g33kcal1.9g3.5g1.3g1.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4.1g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798