Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 75g153kcal13.4g0g11.1g0g
Linssi, punainen, Go Green38g122kcal9g18.4g0.4g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g589kcal46g43.4g23.8g11.4g
Valittu annoskoko170g294kcal23g21.7g11.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna85g147kcal11.5g10.9g6g2.9g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122