TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g50g68kcal11g0g2.5g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g13g8.8kcal1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g284kcal26.6g17.8g10.8g4.6g
Valittu annoskoko170g142kcal13.3g8.9g5.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna85g71kcal6.7g4.5g2.7g1.2g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.3g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755