Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g38g64kcal7.5g0g3.7g0g
Kesäkurpitsa66g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 19g52kcal0.4g0.6g5.2g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g9g28kcal2.4g0.2g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g36g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g330kcal21.6g7.6g23.4g2g
Valittu annoskoko170g165kcal10.8g3.8g11.7g1g
Annoskoko puolitettuna85g82kcal5.4g1.9g5.9g0.5g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186