Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g193kcal10.8g15.6g8.4g4.6g
Valittu annoskoko170g96kcal5.4g7.8g4.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna85g48kcal2.7g3.9g2.1g1.2g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204