Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona94g64kcal11.4g3.7g0.2g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)47g89kcal2.1g7.5g5.6g0g
Karpalo, pakaste19g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0.6g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g9g40kcal7.1g0.3g1g0g
Liivate 0.9g3.3kcal0.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g401kcal43g24.4g13.8g1.2g
Valittu annoskoko170g201kcal21.5g12.2g6.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna85g100kcal10.8g6.1g3.5g0.3g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567