Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha34g56kcal6.4g0g3.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g186kcal14g12g9g4.4g
Valittu annoskoko170g93kcal7g6g4.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna85g47kcal3.5g3g2.3g1.1g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515