Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g166g1214kcal1.7g1.7g133g0g
Sokeri 141g574kcal0g141.2g0g0g
Muna, annos 60g150g131kcal11.3g1.3g9.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g556kcal16.5g113.5g1.9g5.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 665g237kcal1.1g47.3g0.6g13.3g
Voi, 1 tl, 5 g50g364kcal0.5g0.5g39.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 100g297kcal18.5g2.5g23.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g249g998kcal0g249.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3380g8792kcal99.2g1127.2g416.8g38g
Valittu annoskoko1690g4396kcal49.6g563.6g208.4g19g
Annoskoko puolitettuna845g2198kcal24.8g281.8g104.2g9.5g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107