Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g718g3303kcal43.1g323.1g208.2g7.2g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)431g194kcal1.3g45.2g0.4g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g359g610kcal25.9g57.4g30.5g3.6g
Sokeri 76g310kcal0g76.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 108g154kcal13.5g0.3g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g9142kcal167.6g1004.4g500.2g21.6g
Valittu annoskoko1692g4571kcal83.8g502.2g250.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna846g2286kcal41.9g251.1g125.1g5.4g
Arvot/100g100g270kcal5g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509