Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g43kcal1.7g1.7g3.3g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g150g45kcal1.4g7.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g1801kcal131.6g112.2g90.2g12.4g
Valittu annoskoko1692g900kcal65.8g56.1g45.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna846g450kcal32.9g28.1g22.6g3.1g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177