Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 751g530kcal2.3g1.5g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g601g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 54g22kcal0.3g1.2g0.6g1.5g
Appelsiini, kuorittu 286g134kcal1.6g25.4g0.9g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g1373kcal8.4g56.2g3g15g
Valittu annoskoko1692g686kcal4.2g28.1g1.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna846g343kcal2.1g14.1g0.8g3.8g
Arvot/100g100g41kcal0.2g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076