Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 621g649kcal139.4g0g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )126g63kcal0.8g15.1g0.3g0.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 180g136kcal3.4g27.8g0.4g1.8g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 180g238kcal4.7g5.8g21.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 108g136kcal11.9g0.3g9.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton27g5.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g2601kcal327.6g124.8g83.6g14.6g
Valittu annoskoko1692g1300kcal163.8g62.4g41.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna846g650kcal81.9g31.2g20.9g3.7g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341