Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 100g227kcal5.1g17.5g14.1g5.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 100g198kcal1.4g1.8g20g4.4g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 660g2265kcal67.3g462g7.9g23.1g
Kauralese 100g360kcal18g45.6g7.7g17.5g
Vehnälese 40g91kcal5.3g6.2g1.8g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g7185kcal194.2g1114.2g183g131.6g
Valittu annoskoko1692g3593kcal97.1g557.1g91.5g65.8g
Annoskoko puolitettuna846g1796kcal48.6g278.6g45.8g32.9g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369