Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Peruna, vanha, kuorittu 140g107kcal2.6g21.7g0.3g1.4g
Keittojuurekset, apetit200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 233g262kcal49.3g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g1004kcal111.8g95.6g16.2g14.6g
Valittu annoskoko1692g502kcal55.9g47.8g8.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna846g251kcal28g23.9g4.1g3.7g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600