Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Suola, annos 3g53g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 1594g528kcal0g8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g74g77kcal5.9g12.1g0.4g1.5g
Kurkku,tuore 100g3985g383kcal23.9g55.8g4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)4251g2551kcal144.5g191.3g148.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7421kcal348.6g619.4g306.4g3g
Valittu annoskoko10000g3711kcal174.3g309.7g153.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1855kcal87.2g154.9g76.6g0.8g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712