Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g438g131kcal4.4g17.5g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g26g192kcal0.3g0.3g21g0g
Sipuli (kuorittu)131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g13g13kcal0.1g2.4g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g175g298kcal4.4g10.5g26.3g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g175g315kcal4.4g12.3g26.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3388g2208kcal37.8g147.6g151.2g7.2g
Valittu annoskoko1694g1104kcal18.9g73.8g75.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna847g552kcal9.5g36.9g37.8g1.8g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430