Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g267g192kcal6.7g44.8g0.3g0g
Juuriselleri 200g63kcal2.5g9.2g0.4g6.2g
Palsternakka 267g170kcal1.3g31.5g1.1g12g
Peruna, keskikokoinen 60g267g160kcal4g34.7g0.3g2.4g
Fenkoli, annos 100g133g41kcal1.7g9.7g0.3g4.1g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g267g253kcal21.3g37.3g1.9g21.3g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 87g28kcal0.5g4.8g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g1963kcal76.2g344.2g25.6g96.4g
Valittu annoskoko1696g982kcal38.1g172.1g12.8g48.2g
Annoskoko puolitettuna848g491kcal19.1g86.1g6.4g24.1g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840