Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g464g390kcal5.1g84.9g1.9g8.3g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.3kcal0.1g0.6g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g265g1908kcal0g0g212g0g
Sokeri 338g1371kcal0g337.5g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g219g313kcal15.1g0.4g12.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 345g1182kcal35.1g241.2g4.1g12.1g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g48kcal0.5g10.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g10487kcal113.2g1360.2g462g41g
Valittu annoskoko1696g5243kcal56.6g680.1g231g20.5g
Annoskoko puolitettuna848g2622kcal28.3g340.1g115.5g10.3g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468