Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 754g1669kcal131.9g0g128.1g0g
Kananmuna kuoreton 237g338kcal29.6g0.7g24.3g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g215g252kcal6g8.6g21.5g0g
Edamer Viipale, annos 18g215g694kcal53.8g4.3g51.7g0g
Sipuli 81g24kcal1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Tomaatti 162g37kcal0.9g5.6g0.5g2.3g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g6098kcal451g56.6g453.2g9.8g
Valittu annoskoko1696g3049kcal225.5g28.3g226.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna848g1525kcal112.8g14.2g113.3g2.5g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249