Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g599g4370kcal6g6g478.9g0g
Kananmuna kuoreton 878g1252kcal109.7g2.6g90g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g80g315kcal1.4g77.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)28g2.8kcal0.4g0g0.2g23.7g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton96g307kcal22.1g10.1g19.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka16g64kcal0g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g12621kcal279.2g223.8g1178g47.4g
Valittu annoskoko1696g6310kcal139.6g111.9g589g23.7g
Annoskoko puolitettuna848g3155kcal69.8g56g294.5g11.9g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546