Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.7g0g
Sokeri 114g462kcal0g113.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai87g305kcal10.4g61.8g1.8g2.6g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 268g354kcal7g8.6g32.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl268g911kcal5.4g8g93.8g0g
Sokeri 48g196kcal0g48.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g54kcal0g13.3g0g0g
Mansikka 670g312kcal3.3g56.3g1.3g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g5841kcal108g626.4g303.6g30.6g
Valittu annoskoko1696g2921kcal54g313.2g151.8g15.3g
Annoskoko puolitettuna848g1460kcal27g156.6g75.9g7.7g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709