Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Rypsiöljy 90g793kcal0g0g89.6g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 95g687kcal0g0.2g77.6g0g
Sokeri 169g687kcal0g169.1g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g299g1141kcal5.4g279g1.2g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g416g167kcal2.1g41.6g2.1g2.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g120g717kcal25.1g7.9g64.5g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g159g290kcal22.8g11.4g17g97.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 120g400kcal0.1g97.5g0.1g1.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g10424kcal166.8g1222.4g549.2g202g
Valittu annoskoko1696g5212kcal83.4g611.2g274.6g101g
Annoskoko puolitettuna848g2606kcal41.7g305.6g137.3g50.5g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255