Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.7g2.6kcal0g0.4g0g0.1g
Persilja 23g6.1kcal0.3g0.2g0g1.8g
Herne-maissi-paprika, Rainbow169g135kcal7.1g21.9g1.5g5.2g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)94g33kcal2.2g4.4g0.5g2.4g
Ruokasuola jodioitu 2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g262g446kcal49.8g0g26.2g0g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 337g257kcal6.3g52.3g0.7g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3393g2018kcal134.2g164.8g82.6g27.6g
Valittu annoskoko1696g1009kcal67.1g82.4g41.3g13.8g
Annoskoko puolitettuna848g505kcal33.6g41.2g20.7g6.9g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278