Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 2716g687kcal13.6g114g5.4g51.6g
Kaali, valkokaali1004g212kcal12g34.1g2g21.1g
Parsakaali brokkoli 236g83kcal10.9g4.6g0.7g5.9g
Timjami 24g67kcal2.1g6.4g1.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)236g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 4723g10874kcal595.5g35.9g939.3g0.9g
Oliiviöljy 590g5220kcal0g0g590.3g0g
Persilja 472g129kcal6.5g5.2g0.9g37.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34670kcal1287.4g423g3081.6g260g
Valittu annoskoko10000g17335kcal643.7g211.5g1540.8g130g
Annoskoko puolitettuna5000g8668kcal321.9g105.8g770.4g65g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996