Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)1653g1322kcal314g0g5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1033g2893kcal196.3g0.3g227.3g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g3099g4959kcal49.6g371.9g6.2g62g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g83g215kcal9.1g19.8g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 4132g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18777kcal1138g784g496.8g124g
Valittu annoskoko10000g9389kcal569g392g248.4g62g
Annoskoko puolitettuna5000g4694kcal284.5g196g124.2g31g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455