Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1412g4269kcal253.1g685g14.1g151.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1130g1876kcal214.7g0g113g0g
Amerikan Pekoni filee, HK396g633kcal83.1g1.2g355.9g0g
Vesi7062g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13555kcal1101.8g1372.4g966g302.2g
Valittu annoskoko10000g6778kcal550.9g686.2g483g151.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3389kcal275.5g343.1g241.5g75.6g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917