Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2478g8920kcal322.1g1734.4g52g86.7g
Leivinjauhe 85g149kcal4.4g32g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 1398g1994kcal174.7g4.2g143.3g0g
Sokeri 2160g8768kcal0g2157.9g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g847g6099kcal8.5g8.5g677.7g0g
Vesi1271g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 68g275kcal0g67.7g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1694g603kcal2.7g120.5g1.5g33.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g53615kcal1024.8g8250.4g1749g242g
Valittu annoskoko10000g26808kcal512.4g4125.2g874.5g121g
Annoskoko puolitettuna5000g13404kcal256.2g2062.6g437.3g60.5g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095