Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti1.8g3.2kcal0g0.2g0.2g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1g0.3kcal0g0g0g0g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g1.5g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g1.5g10kcal0.5g0g0.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g150kcal2g1.4g14.2g0g
Valittu annoskoko17g75kcal1g0.7g7.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g38kcal0.5g0.4g3.6g0g
Arvot/100g100g441kcal5.9g4.1g41.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020