Nougatpalat

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita munat joukkoon.

Yhdistä kuivat aineet keskenään.

Lisää ne vuorotellen maidon kanssa.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.10-13 min. Anna pohjan hieman jäähtyä.

Levitä pohjan päälle pähkinäsuklaalevitettä mahdollisimman tasaiseksi kerrokseksi.

Sulata Dubbel Nougat mikrossa.

Laita pohja levitteineen 200-asteiseen uuniin n.3 minuutiksi.

Valuta nougat pinnalle lusikalla kuvioiden.

Ravistele tämän jälkeen leivonnaista astiaa heiluttamalla tai nostelemalla sitä leivinpaperin kulmista.

Laita jääkaappiin jähmettymään.

Leikkaa sen jälkeen paloiksi.

Jos teet ylläolevasta ohjeesta vain puolet, tulee piirakasta 20x20 kokoinen levy.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3g16kcal0g0g1.8g0g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Kaakaojauhe sokeroitu 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Pähkinäsuklaalevite (Rainbow), annos 100g3g17kcal0.1g1.8g1.1g0g
Marabou Dubbel Nougat0.6g3.3kcal0g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g125kcal1.8g14g6.6g0.2g
Valittu annoskoko17g63kcal0.9g7g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g31kcal0.5g3.5g1.7g0.1g
Arvot/100g100g366kcal5.3g40.9g19.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89435