Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 7.7g3.6kcal0g0.6g0g0.1g
Raparperi 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 0.9g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g46kcal0.4g6.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko17g23kcal0.2g3.3g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.1g1.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g134kcal1.2g19.3g4.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191