Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.2g7.4kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)8.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Mustikka metsä- 0g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g40kcal1.2g3.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko17g20kcal0.6g1.7g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.3g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g117kcal3.5g10g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111