KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 1.9g5.5kcal0.2g1g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Flora culinesse0.8g5.8kcal0g0g0.6g0g
Maitorahka (Pirkka)3.9g2.6kcal0.5g0.2g0g0g
Siirappi 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g68kcal2.6g10.6g1.4g1.2g
Valittu annoskoko17g34kcal1.3g5.3g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.7g2.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g198kcal7.6g31g4.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114584