Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 9g5.9kcal0.3g0.4g0.3g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g1.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai2.4g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g71kcal1.8g5.8g4.4g0.4g
Valittu annoskoko17g35kcal0.9g2.9g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal0.5g1.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g208kcal5.3g17.1g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197