Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 6.7g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Mansikka 3.8g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5.7g22kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g52kcal0g12.6g0g0.4g
Valittu annoskoko17g26kcal0g6.3g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0g3.2g0g0.1g
Arvot/100g100g153kcal0g36.8g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463