Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Hapankaali 5.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g67kcal2.8g6.2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko17g33kcal1.4g3.1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.7g1.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g197kcal8.2g18.2g10g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150