Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 2g6.6kcal0.2g1.2g0g0.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2.2g7.7kcal0.1g1.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g37kcal1g6.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko17g19kcal0.5g3.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g109kcal2.9g19.3g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336