Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g10g31kcal1g6.2g0.2g1g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g61kcal2g12.4g0.4g2g
Valittu annoskoko17g31kcal1g6.2g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal0.5g3.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g179kcal5.9g36.5g1.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231774