Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g11g40kcal1.4g7.3g0.2g1g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g115kcal3g15g4.2g2g
Valittu annoskoko17g58kcal1.5g7.5g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna9g29kcal0.8g3.8g1.1g0.5g
Arvot/100g100g337kcal8.8g43.9g12.3g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761