Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore5.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g7.1g27kcal0.5g3.6g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g77kcal1g12.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko17g39kcal0.5g6.3g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal0.3g3.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g227kcal2.9g37.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847