Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g35kcal1.4g0.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko17g17kcal0.7g0.4g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.4g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g102kcal4.1g2.3g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407