Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

-Pistä uuni 200 asteelle.

-Kuori ja viipaloi perunat.

(pottu määrä on vaan arvio)
-Paista jauheliha ja mausta (itte heitän liemikuution joukkoon).

-Heitä koskenlaskija tai miksi ei mikä tahansa muu sulate- tai tuorejuusto jauhelihan joukkoon(mut koskenlaskija on tooosi hyvää) ja tilkka vettä joukkoon ettei se ole ihan tönkköä.

-Sitten pistä kerros perunoita vuuan pohjalle ja pikkasen suolaa perunoiden pinnalle ja sitten kerros jauhelihaa, kerros perunoita ja suolaa, kerros jauhelihaa jne..

-Kaada vedet päälle (vesikin on vaan arvio, siilleen että siit ei ihan keittoa tule4-5dl?) ja pistä kansi vuuan päälle ja uuniin joksikin aikaan(en tiedä kellon aikaa kun en sitä ikinä kato, mutta silleen et potut on valmiita)
-Ja tadaa! Det är valmis, ja hyvää on! Anna vähän aikaa vetäytyä.

Mukaan voi tietty heittää jotain vihanneksia tai jotain mut itte teen näin pelkistettynä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2186 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g30kcal2g2.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko17g15kcal1g1.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal5.8g7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92890