Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 12g17kcal1.9g0g1g0g
Rypsiöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Korppujauho 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g55kcal4g0.6g3.8g0g
Valittu annoskoko17g28kcal2g0.3g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1g0.2g1g0g
Arvot/100g100g162kcal11.8g1.8g11.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230