Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g9g21kcal1.8g0g1.6g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.2g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.1g4.8kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.8g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g75kcal5.2g2.6g4.8g0.2g
Valittu annoskoko17g38kcal2.6g1.3g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal1.3g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g219kcal15.1g7.6g14g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308