Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen7.8g10kcal1.3g0.2g0.6g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK3.5g5.6kcal0.7g0g3.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g43kcal4g1.4g8.4g0g
Valittu annoskoko17g22kcal2g0.7g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal1g0.4g2.1g0g
Arvot/100g100g126kcal11.7g4.1g24.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672