Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton7.8g8.4kcal1.8g0g0.1g0g
Pekoni atria3.9g14kcal0.6g0g1.2g0g
Sieni rouskut, suolattu 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni2g2.5kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g56kcal5g0.2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko17g28kcal2.5g0.1g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1.3g0.1g1g0.1g
Arvot/100g100g163kcal14.5g0.6g11g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489