Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Piparjuuriraaste Felix0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi5.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g19kcal0.2g1.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko17g10kcal0.1g0.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g57kcal0.6g4.1g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284