Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 1.6g6.2kcal0.2g0g0.6g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 5.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g3.3g8.5kcal0.1g0g0.9g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g1.6g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Kalkkuna 3.3g6.4kcal1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g54kcal3g0.8g4.2g0.2g
Valittu annoskoko17g27kcal1.5g0.4g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.8g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g158kcal8.8g2.3g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150