Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 3.9g9kcal0.4g0g0.8g0g
Kananmuna, paistettu 2.2g4.3kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g49kcal1.6g2.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko17g25kcal0.8g1.2g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.4g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g144kcal4.7g7g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094